Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Османи-Лирман: Постепен пристап до фондовите, политиките и заедничкиот пазар на Унијата

  „Постепен пристап до фондовите, политиките и заедничкиот пазар на Унијата со цел нашите државјани да ги чувствуваат придобивките од…

Read More
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Лирман за ДВ: ЕУ и Бугарија треба да си го одржат ветувањето кон Северна Македонија

  Сигналите од средбата на македонскиот и бугарскиот премиер Димитар Ковачевски и Кирил Петков во Скопје се многу позитивни и…

Read More