Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Комеморација по повод смртта на композиторот и диригент Александар Џамбазов

  Националниот координатор за интеркултурализам, едно општество, развој на културата и меѓуресорска соработка, Роберт Алаѓозовски присуствуваше на комеморацијата по повод…

Повеќе