Uncategorized Вести Македонија Ударни вести

ЦУК: Состојбата со карпата на Матка на долг рок е опасна и неодржлива

  Состојбата со опасната карпа на Матка на долг рок е неодржлива – беше денешната генерална констатација во Ценарот за управување со кризи, на првиот работен состанок, што беше закажан и одржан под раководство на директорот Стојанче Ангелов, со претставници на институции, експерти и научни работници од државата и дел од субјектите на Системот за […]