Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Бектеши: Не може некој да се богати, и да се удира по џебот на граѓаните

  Се укинува повластената струја за компаниите од прехранбената индустрија и се замрзнува цената на белиот и полубелиот леб од…

Read More