Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Мицкоски-Орбан: Договоривме соработка за изработка на изборната програма

  За време на престојот во Блед (Словенија) каде се одржува Генералното собрание на Центристричката демократска интернационала (ЦДИ), лидерот на…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Статуси, Топ теми, Ударни вести

Мицкоски-Орбан: Во ЕУ со зачувување на идентитетските обележја

  Заедно со потпретседателот Александар Николоски, денеска во посета на Будимпешта остваривме средба со премиерот на Унгарија и претседател на…

Повеќе