Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

„Тигрите“ спасија изнемоштено лице од Галичник (ВИДЕО)

  По упатен повик до Центарот за управување со кризи беше побарана помош од Министерството за внатрешни работи за евакуација на…

Повеќе