Categories: Алтернатива, Настани

Избрани најуспешните спортистки, спортисти, тренер и спортска екипа на Град Скопје 2023

  Упорноста и резултатите секогаш носат успеси, а во полето на спортот истото има значително значење. Денес, 22.12.2023 (петок), во…

Read More