Вести Изјави Македонија

ЦИВИЛ: Најостра осуда за експлицитниот говор на омраза на Неделковски

ЦИВИЛ упатува најостра осуда на вчерашните објави на Миленко Неделковски со експлицитен говор на омразата на социјалните мрежи на сметка на информацијата дека пратеникот Мухамед Зеќири и неговото семејство се позитивни на Ковид-19. Деструктивноста на пораките на Неделковски се гледа и во бројните коментари во кои дел од неговите следбеници искажуваат поддршка на говорот на […]

Вести Изјави Македонија

Мухамед Зекири: Џафери и ДУИ треба да објаснат на јавноста зошто го спасија нивниот побратим Трајко Вељановски?!

Талат Џафери и ДУИ треба да објаснат на јавноста зошто го спасија нивниот побратим Трајко Вељановски?!!!…Го СПАСИЈА за да ги “СПАСИ” некогаш ВМРО нив или …???…Народот вели: “ Во секое ЗЛО за добро” … Јавноста упте еднаш го виде вистинското лице на оваа политичка партија.И пророкот Мухамед во една негова изрека има кажано: “Ако не […]