Алтернатива Настани

Нова книга од ИЛИ – ИЛИ „Животот на Прача Рузвелт“ од Деа Лоер

  Денеска од печат излезе нова книга од ИЛИ – ИЛИ „Животот на Прача Рузвелт“ од Деа Лоер.     По прекрасниот дебитантски роман „Бугати се појавува“ од Деа Лоер, чиј превод од германски се појави во 2014 година, овој пат преведувачката Ксенија Чочкова на македонски јазик ни ги „подарува“ нејзините наградувани драми насловени „Животот […]