Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Владата отпочна процес за обезбедување алтернативни извори на гас

  Владата донесе одлука за отпочнување процес за реализација на меѓународна инвестиција, која е првиот чекор кон реализирање на стратешките…

Повеќе