Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Јавниот долг го достигна нивото од 60 отсто од БДП

  Државниот завод за ревизија го објави ревизорскиот извештај од извршената ревизија на успешност – Управување на јавниот долг-задолжување на Република Северна…

Повеќе