Алтернатива Настани

Промоција на романот „Патот за Мека“ од авторот Мухамед Асад

  Промоција на романот „Патот за Мека“ од авторот Мухамед Асад, во Музеј на Македонската борба, на 18 февруари, во 18 часот.     Издавачот „Белиг“ има издвоено бесплатен примерок од романот за сите гости на промоцијата. Промотор на книгата ќе биде академик Ферид Мухиќ.     Повелете неколку рецензии за книгата: „Единствена книга. Нејзините […]