Алтернатива Музика и Филм Настани

Концерт на DJ TIESTO во Скопје во јуни

  КОНЕЧНО ВО СКОПЈЕ! 16-ти јуни, Стадион на АРМ   TIESTO доаѓа во Скопје на 16-ти јуни на стадионот на АРМ, поголем од било кога досега и неговиот настап е ексклузивен, ако се земе во предвид дека последниве неколку години настапува или во Америка или само на големи фестивали какви што се Ultra Music и […]