Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

СЈ: Бараме итна судска разрешница за нападите врз новинарите

  На 16 февруари снимајќи репортажа од основното училиште „Наим Фрашери“ во гостиварско, едно лице вербално, а потоа и физички…

Read More