Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

“Креативна младинска акција за животна средина”: Пријави ЕКО проблем!

  Дали вашата општина има проблеми со управување со отпад или депонии? Проблеми со организирањето на јавните локални простори? Постои…

Повеќе