Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Македонските државјани рекордери во депортации од Германија

    Во првата половина од 2022 година, германските власти депортирале вкупно 6.198 странски државјани од земјата. Најбројни меѓу нив…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Македонски државјани и новороденче чекаат да бидат евакуирани од Украина

  На денешната прес-конференција, министерот за надворешни работи, Бујар Османи изјави дека од вкупно 100 мапирани граѓани во Украина, 50…

Повеќе