Categories: Вести, Свет, Топ теми, Ударни вести

Европскиот парламент препорача Украина да добие статус на кандидат за членство во ЕУ

  Европратениците во огромно мнозинство ја поддржаа резолуцијата со која се бара да и се додели кандидатски статус за членство…

Read More