Вести Македонија Ударни вести

Зимската служба во Скопје интервенираше со 450 тони сол

  Во текот на изминатата ноќ и утрово, екипите на Зимската служба на Градот Скопје активно работеа на расчистување на снегот од градските улици и булевари, како и тротоарите, до сите критични точки и пристапи до витални објекти.      Точно во 1 часот по полноќ со сите расположливи возила се интервенираше со фрлање на […]