Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Концерт на Симон Трпчески и пријателите во Вигмор хол (пренос во живо)

    Пијанистот Симон Трпчески денеска во престижната концертна сцена во Лондон ќе одржи матине концерт насловен „Трпчески и пријателите“, во рамки на пролетната серија концерти на Вигмор Хол. Почетокот на едночасовниот настап е закажан за 13 часот по британско, односно 14 часот по средноевропско време.     Овој концерт, на кој сцената со Трпчески […]