Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Ковачевски: Без потполна родова рамноправност нема ни демократија, ниту социјална правда!

  Без потполна родова рамноправност нема ни демократија, ниту социјална правда! – изјави премиерот Димитар Ковачевски  на настанот „Различни приказни,…

Повеќе