Вести Македонија

Арсовска на средба со претставници од Сојузот на турските невладини организации

  Градоначалничката Арсовска оствари средба со Претседателот на Сојузот на турските невладини организации во Македонија Хусрев Емин и извршниот директор Мехмед Ариф, со кои разговараше за можностите за билатерална поддршка и соработка, како и за интензивирање на инвестициите во скопскиот регион од Турција.     Писателката Лејла Шериф Емин, добитничка на годишната книжевна награда за […]