Алтернатива Настани

МИНИСО со нова онлајн продавница за македонските потрошувачи

  Глобално распространет, со мастер франшизи во повеќе од 80 земји во Европа, Азија, Латинска Америка, Океанија, Африка, и со над 30 под-франшизи исто така низ светот, МИНИСО веќе повеќе од 3 години постои на македонскиот пазар со уникатна палета на модерни и практични производи за различни вкусови по достапни цени. Водејќи се по светските […]

Алтернатива Магазин Настани Наука и Технологија

Нов и модерен е-шопинг со јапонскиот шмек на МИНИСО

  Разноликоста и диверзитетот на брендовите, како во светот, така и во земјата, со секоја измината година, стануваат сè поголеми, а со истото конкуренцијата во различни сегменети паралелно се зголемува, а воедно и шарената палета на различни понуди и производи. Пред почетокот на пандемијата, е-шопингот од страна на македонскиот просечен потрошувач беше најмногу перцепиран генерално […]