Алтернатива Вести Македонија Настани

Општина Центар повикува на голема акција за чистење на училишните дворови

  Општина Центар утре, во 10 часот наутро, ја организира втората по ред голема акција за чистење на сите осум основни училишта во општината. Градоначалникот на општината, Горан Герасимовски, заедно со хигиеничарите и општинската администрација, лично ќе учествува во чистењето на училиштето и ги повика учениците, наставниците, родителите, екологистите, невладините организации и сите оние кои […]