Вести Свет Став Ударни вести

Медиумите во Србија помеѓу Путинофилијата и новата светска реалност

  Тешко е да се избегне впечатокот дека овој култ е на многу повисоко ниво од култот на личноста на самиот Александар Вучиќ. Звучи апсурдно, но претседателот на една странска држава навистина е најпопуларниот политичар во Србија, пишува Д-р Динко Грухоњиќ за РесПублика. „Секавичен удар на Путин! Русите дојдоа до Киев за еден ден!“, „Путин […]