Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

“Бејкинг фектори” стартува со долгорочна акција за донирање на тортилји на Црвениот Крст

  The Baking Factory („Бејкинг фектори“), првата македонска компанија за правење тортилји, овој месец стартува со долгорочна акција за донирање на дел од произведените тортилји на Црвениот Крст. Веќе стационирана на македонскиот пазар од 2020 година, тортилјите на „Бејкинг фектори“ се познати под брендот Yummy. Со донацијата на калото во целост, „Бејкинг фектори“ не поседува […]