Categories: Алтернатива, Настани

“Аурум Лав Арт” – Изложба на дела од 20 уметници со тематика ЉУБОВ

  Креирана во ноември 2020 година од двоецот Марија и Владимир Костовски (позади кои стои и Продукцијата Златен Заб), платформата АУРУМ…

Повеќе