Алтернатива Настани

Кампањата “Следно поглавје” на АУЕ-ФОН е вистински избор за секој иден студент

  Американскиот универзитет на Европа–ФОН применува најсовремени образовни програми кои нудат флексибилни и просперитетни студии, ставајќи го студентот секогаш во фокус на интересот. Со новата кампања „Студирај на АУЕ-ФОН, плати како на државен“, кампања креирана согласно интересот и потребите на младите луѓе,  АУЕ – ФОН продолжува со примена на холистичкиот систем за рано пријавување на […]