Вести Македонија Став

Хоророт на пропагандата или кога мртвите стануваат – Горан Ризаов

  Дезинформациите за руската воена инвазија на Украина доведоа до такви поделби на населението во Македонија, особено на оние што се информираат главно од социјалните мрежи, што сега се води онлајн дебата околу тоа дали навистина таму има војна и страдаат цивили или станува збор за холивудска продукција со цел да се уништи Русија, пишува Горан […]