Алтернатива Настани

Пријавени 1.300 учесници за HalkEco Скопје Трча 10км

  На 8 мај 2022, ќе се одржи уличната трка HALKECO СКОПЈЕ ТРЧА 10КМ. Организатор на трката е Сојузот на спортови на Скопје (кој е организатор на Виз Ер Скопски Маратон и Авицена Женска Трка), во соработка со А.К.Работнички. Насловен спонзор на HALKECO СКОПЈЕ ТРЧА 10КМ е HalkBanka, а покровители Агенцијата за Млади и спорт […]