Алтернатива Музика и Филм Настани

Концерт на Дуке Бојаџиев во Градскиот парк – Скопје

  По повод Денот на Европа, 8 мај, композиторот и пијанистот Дуке Бојаџиев ќе одржи концерт во Градски парк – Скопје.  Тоа ќе биде прв настап на Бојаџиев во Скопје по концертите во Филхармонијата пред четири години, а најавено е дека ќе го придружуваат реномирани меѓународни и домашни музичари. Тој ќе ги изведе своите најнови […]