Вести Македонија Ударни вести

Промовирана монографијата „МВР за граѓаните 2017-2021“

  „МВР за граѓаните” е мотото под кое оваа година со неколку свечености го одбележуваме 7 Мај – Денот на македонската полиција. Тоа е концептот кој го применуваме уште од 2017, од моето доаѓање на чело на Министерството за внатрешни работи. Под истото мото ја создадовме и монографијата која денеска ја промовираме, имајќи го предвид […]