Алтернатива Настани

Општина Илинден ја одбележува 23-та литературна манифестација „Илинден 2022“

  Општина Илинден на 11 и 12 мај 2022 година, ќе ги реализира традиционалните Денови на културата, во чии рамки во Домот на култура „Илинден“ ќе се одржи 23-та Литературна манифестација „Илинден 2022“. Централен настан на манифестацијата што се реализира во соработка со Друштвото на писателите на Македонија е поетскиот митинг што ќе се одржи […]