Алтернатива Настани

Кој е министерот? – Лидија Вукиќевиќ со претстава “Чекајќи го министерот”

  Кој е министерот кој го чека Лидија Вукиќевиќ? Голема актерка од бившите ју простори Лидија Вукиќевиќ доцна во ноќта пристигна заедно со својот колега Семир Гичиќ на Скопскиот аеродром. За кој министер станува збор сеуште незнаеме и незнеме кој министер станува збор,но сепак Лидија сака да го дочека. Тоа што официјално се знае дека […]

Алтернатива Настани

Лидија Вукиќевиќ со претставата “Чекајќи го министерот” на турнеја низ Македонија

  Мега популарната актерка од бившите ју простори Лидија Вукиќевиќ од следната седмица повторно доаѓа кај нас. Таа и нејзиниот тим по барање на публиката започнуваат со втора турнеја кај нас со хит комедијата “Чекајќи го министерот”.     Оваа хит комедија го остава гледачот без здив од смеа, како резултат на комичните ситуации кои […]