Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Кабинетот на Џафери: Претседателот на Собранието во ниту еден момент не го прекрши Деловникот

  “Проѕирна е намерата на опозицијата, која сите овие години ја опструира работата на законодавниот дом и оневозможува донесување на…

Повеќе