Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Премиерот Ковачевски ќе учествува на Форумот ГлобСек 2022 во Братислава

  Претседателот на Владата Димитар Ковачевски, од денеска до петок ќе учествува на Форумот за безбедност ГлобСек што се одржува…

Повеќе