Спорт Топ теми Ударни вести

Кире Лазаров: Моето мото кое пак ќе ме води ќе биде – СЕКОГАШ НА ПОБЕДА!

  Моето долго и прекрасно патување дојде до самиот крај. Одлуката беше тешка да се донесе, но сепак очекувана. Тешка затоа што го работев тоа што го сакам, од срце, со многу страст и ентузијазам. На моја возраст не е нималку лесно да играш на високо ниво во клуб со големи амбиции и очекувања, и […]