Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Честитки за македонскиот народ кој со прифаќањето на ОA за канонска црква гордо стои во заедницата на православните цркви

  Претседателот на Владата Димитар Ковачевски и членовите на владината делегација Бујар Османи, министер за надворешни работи, Славјанка Петровска, министерка…

Read More