Вести Македонија Ударни вести

Пендаровски на отворањето на Европскиот самит за дигитализација на судството

  Претседателот Стево Пендаровски денеска се обрати на отворањето на Европскиот самит за дигитализација на судството, којшто се одржува во Охрид на тема „Придобивките од 4-та индустриска револуција како механизам за враќање на довербата во правосудството“.     “Дигиталната трансформација на нашите општества веќе одамна не е само технолошка визија на поединци или предмет на […]