Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Social Friday: Компании, организации и студенти во светот ќе волонтираат за позитивни промени

  Вториот Social Friday оваа година ќе се организира на 24 јуни. Компании, непрофитни организации и студенти ширум светот ќе…

Повеќе