Алтернатива Вести Македонија Настани

Social Friday: Компании, организации и студенти во светот ќе волонтираат за позитивни промени

  Вториот Social Friday оваа година ќе се организира на 24 јуни. Компании, непрофитни организации и студенти ширум светот ќе се здружат за да го посветат своето петочно попладне на волонтирање, социјален ангажман и заедништво. Во многу земји низ Европа, бизнисите, организациите и студентите ќе се здружат за да работат заедно и да иницираат позитивни […]