Алтернатива Музика и Филм Настани

“Woodwind Quintet Phil-harmonic Five” од Скопје на Street music во Тирана

    Македонскиот културно информативен центар во Тирана, сношти ги претстави “Woodwind quintet Phil-harmonic Five” од Скопје.           Во несекојдневна и пријатна атмосфера во “Гранд Паркот” во Тирана, овој наш дувачки квинтет имаше едночасовен концерт на отворено, каде се претстави со дела од Хајдн и домашни автори (Љубомир Браноѓолица).     […]