Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

НСДП: Коалициските партнери да не го користат францускиот предлог за ситно политичко поентирање

  НСДП студиозно и аналитично го разгледува францускиот предлог за решавање на спорот со Бугарија и повикува на државничко однсување…

Повеќе