Вести Изјави Ударни вести

Костовски од СДСМ бара јавно да се објави кои политичари поседуваат бугарски пасоши

  Пратеникот од СДСМ Мартин Костовски, на својот официјален ФБ профил бара сите политичари, пратеници, функционери и креатори на јавното мислење да се проверат и објават јавно кој има двојно, кој само македонско државјанство. “Јавно да ги објавиме сите политичари своите анкетни листови и народот да види кој што поседува. Посебно тие со бугарски пасоши. […]