Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Герасимовски: Започна изградбата на новата градинка „Пролет“

  Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, заедно со министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска, амбасадорите на пријателските…

Повеќе