Categories: Алтернатива, Настани

Дебитантска стихозбирка „Грош за Харон“ – Борислав Јарчевски

  „Грош за Харон“ е дебитантска стихозбирка на Борислав Јарчевски, во изданието 300 ветрила на издавачката куќа Темплум. Борислав Јарчевски (1993)…

Повеќе