Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Државниот архив со Изложба за Гоце Делчев во Нова Горица – Словенија

  Во галеријата на Македонското културно друштво “Охридски бисери” во Нова Горица – Словенија, отворена е изложбата што ја подготви…

Повеќе