Вести Македонија

Активирана СМС порака за потсетување за активен паркинг на зонските паркиралишта

  За корисниците на услугите на ЈП „Градски паркинг – Скопје“ ставена е во функција СМС порака, со цел потсетување за активна паркинг сесија на зонските паркиралишта. На почетокот на оваа седмица во системот на зонското паркирање на ЈП „Градски паркинг“- Скопје се активираше СМС порака – потсетник за активна паркинг сесија. Корисниците кои испратиле […]