Categories: Вести, Македонија, Став, Топ теми, Ударни вести

Инсистираме на темелна истрага и одговорност за прекршувањата на правата на пациентите

  Реакција на ИРЛ, Хелсиншкиот комитет за човекови права и Македонското здружение на млади правници Министерството за здравство и останатите…

Повеќе