Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Џафери: На седница потпишани 85, а во салата присутни 58 пратеници

  На денешната седница на Собранието, бр.79 свикана за во 11.00 часот, на списокот за присутни пратеници беа потпишани 85 пратеници, а во салата беа присутни 58 пратеници. Претседателот Џафери од пленарната сала ги повика пратениците да влезат во сала, за да може пленумот да продолжи со работа, при што, поради немање кворум, мораше да […]