Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Демократски сојуз: Наместо замајување со уставни промени, една изборна единица и предвремени избори

Демократскиот сојуз алармира дека последните корупциски скандали за кои јавно предупредуваат и странски дипломати, сведочат за колапс на државата во…

Повеќе
Categories: Вести, Свет, Ударни вести

Бугарија: Предвремени избори – БСП не успеа да формира парламентарно мнозинство

  Бугарската социјалистичка партија (БСП) не успеа да формира парламентарно мнозинство и утре ќе му го врати мандатот за состав…

Повеќе